مقالات مرتبط
صفحات اجتماعی
در بیشتر قهوهسازها، دانههای قهوه در یک قیف قرار میگیرند و قیف نیز در بالای قهوه جوش قرار دارد. آب سرد در محفظهٔ جداگانه قرار دارد که بعد تا نقطه جوش گرم میشود و به درون قیف هدایت میشود.
قوری قهوهساز اسپرسو، قوری موکا یا موکا پات یا موکاپات یا موکا اکسپرس نوعی ماشین قهوهساز است که با گذراندن آب بسیار داغ و تحت فشار با بخار از میان قهوه آسیاب شده، تولید نوشیدنی قهوه مینماید. این نوع قوری نخستین بار در سال ۱۹۳۳ توسط لوئیجی دو پونتی و برای شرکت ایتالیایی آلفونسو بیالتی منحصراً به ثبت رسید. صنایع بیالتی این نوع قهوهساز را تحت نام موکا اسپرسو تولید و روانه بازار کرد.
برای استفاده از این ماشین به یک وسیله حرارتی مثل اجاق گازی یا برقی نیاز است که مراحل تولید قهوه با استفاده از انرژی حرارتی این وسایل حرارتی تولید میگردد.
موکا اسپرسو بیشتر در کشورهای آمریکای لاتین و اروپایی مورد استفاده قرار میگیرد. این قهوه ساز به عنوان یک طرح شمایلی در هنر صنایع مدرن و موزههای مربوط به طراحی و مدلهای سه بعدی مورد توجه قرار گرفتهاست. به گفته برخی طراحان و فعالان در این زمینه قوری موکاپات هشت وجهی از سایر طرحهای دایرهای وجه تمایز دارد.
قوری قهوهساز اسپرسو در اندازههای مختلف تولید شدهاست و از یک تا هجده نفره آن موجود است. مدلهای نخستین و حتی کنونی آن بیشتر از جنس آلومینیوم با دسته باکلیتی میباشند.
مقالات مرتبط
صفحات اجتماعی
کامنت ها (0)
پیام خود را بنویسید